Bioduin houdt 22 juni open dag

Bioduin, het biologische groenten- en kleinfruitbedrjf aan de Perduinsweg 3 in Koudekerke, houdt zaterdag 22 juni open dag. Van 9:00 tot 16:00 uur worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Zo kan men deelnemen aan rondleidingen en kunnen deelnemers proeven van producten van eigen erf. Kinderen kunnen broodjes bakken en ze kunnen geschminkt worden.

Verder wordt er een markt op het erf georganiseerd. Daarop staan kramen met biologische schapenwol, bio-babbelaars en brocante. Ook is er een schoonheidssalon met bio-producten van de partij, een masseur en een portretschilder. Verder staat er een kraam met viltsieraden en één met biologische kaas. Ook is Mrs. Jones op 22 juni aanwezig. Dit is een restaurant waaraan Bioduin levert.Tevens is het terras geopend. Daar kan men genieten van koffie/verse munt- of kruidenthee met zelfgebakken seizoenstaart. Ook wordt er biologische bier en wijn geserveerd.
 
Voor meer informatie: www.bioduin.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.