Kleikracht doet mee met Lekker naar de Boer

Kleikracht doet op zondag 23 juni mee aan de landelijke open dag op voor biologische landbouw (Lekker naar de Boer). Op deze biologische kaasboerderij in Winsum valt die dag van alles te beleven: Zo worden er rondleidingen gegeven op het bedrijf en er zijn proeverijen van de Kleikrachtkaas. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zij krijgen de gelegenheid om de kalfjes te knuffelen (de volwassenen mogen hier eveneens aan deelnemen) en daarnaast is er om 14:00 uur een tekenwedstrijd.

Later in de middag is er een prijsvraag plus een marktje. Op het marktje staan stands met onder andere rauwe chocolade, kruiden (zalven, tincturen en kruidenthee) schapenvachten, een informatiestand over Gezond verstandavonden en tevens is er een stand van Boerenland en Zuiver Zuivel met een proeverij.Zondag 23 juni, 10:00-16:00 uur. Adres: Schilligeham 3 te Winsum.

Kijk voor meer informatie over Kleikracht op www.kleikracht.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.