Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gericht op veelbelovende food-gerelateerde bio-voedingsbedrijven

Investeerdersforum 'Sustainable Food & Nutrition' op 19 juni in Almere

Op woensdag 19 juni 2013 organiseert Pulsar Network Capital het Investeerdersforum 'Sustainable Food & Nutrition'. Dit event is gericht op veelbelovende food-gerelateerde biologische voedingsbedrijven die voldoen aan strenge criteria met betrekking tot sociale- en duurzame innovatie evenals groei- en exitpotentie.

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in de biologische voedingsindustrie, wat zijn impact investments, waar liggen de groeikansen voor sociale ondernemers, wat zijn de beste duurzame food innovaties, hoe kunnen duurzame investeerders goed rendement behalen op impact investments?

Tijdens dit inspirerende evenement voor op duurzame en/of sociale innovatie gerichte investeerders, stellen de organisatoren graag een select aantal sociale ondernemers aan u voor. Met trots durven zij te zeggen dat ze bijzondere ondernemers met nieuwe, haalbare, bewezen concepten hebben ontmoet, die behoefte hebben aan goede mede-investeerders. Ook hebben ze een aantal gastsprekers uitgenodigd die een aansprekende voordracht zullen verzorgen.

Samen met de mensen in je netwerk op een betrokken manier investeren in een gedreven en veelbelovende sociale ondernemer. Dat is wat ze bij Pulsar Network Capital willen realiseren voor onze mede-investeerders.Kijk voor meer informatie en het volledige programma op deze website.

Datum: 19 juni 2013
Tijd: 10:00-17:30 uur
Locatie: Natuurbelevingcentrum & Café De Oostvaarders, Oostvaardersbosplaats 1 te Almere-Buiten.

Professionele investeerders en angel investors met interesse in duurzame voeding, kunnen zich nu aanmelden door een inschrijvingsformulier aan te vragen via: [email protected] (het aantal beschikbare plaatsen is beperkt).

Ondernemers in duurzame voeding die behoefte hebben aan financiering, kunnen zich voorstellen via: [email protected].

Klik hier voor de uitnodiging.
Publicatiedatum: