Primeurs: nieuwe boerderijwinkel en melktap

Open dag Zonnehoeve in teken van de biologische aardappel

Zonnehoeve doet ook dit jaar weer mee met dit evenement op zondag 23 juni van 10:00 tot 16:00 uur. Het Zonnehoeve-team heet u dan van harte welkom op onze mooie en inspirerende biologisch-dynamische, multifunctionele boerderij. Dit jaar staat de open dag in het teken van de biologische aardappel. Op Zonnehoeve groeit een vroeg soort aardappel: de half vastkokende en heerlijk smakende Frieslander. Het lang aanhoudende koude weer maakte het allemaal extra spannend, maar het is gelukt de poters al vroeg de grond in te krijgen en ze zijn niet bevroren. U kunt op 1 meter aardappelen komen rooien of proeven van een gerecht dat met de Frieslander bereid is. U en uw kinderen kunnen ook deelnemen aan een creatieve happening rondom de aardappel: Power to the pieper.
 
De nieuwe boerderijwinkel wordt geopend en daar zijn producten van de eigen boerderij en bakkerij te koop. De boerderijwinkel is voorlopig alleen geopend op zaterdagmiddag van 14:00 en 17:00 uur.

De primeur van de dag is het in gebruik nemen van de gloednieuwe melktap. U kunt vanaf 23 juni voor een luttel bedrag op iedere dag van de week zelf rauwe biologisch-dynamische melk van Zonnehoeve komen tappen.

Ook voor de kinderen is er veel te beleven op de boerderij en natuurlijk is er van alles te eten en te drinken. Met regelmaat wordt er door één van de Zonnehoeve-ondernemers een rondleiding verzorgd.

Kijk voor meer informatie over Zonnehoeve en voor de routebeschrijving op www.zonnehoeve.net.

Adresgegevens: Zonnehoeve, Priempad 6, 3896 LJ Zeewolde.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.