Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zomerseizoen vangt aan op bio-afdeling van BelOrta

Het zomerseizoen vangt deze week volop aan bij de bio-afdeling van BelOrta. Enkele nieuwe producten dienen zich aan, voor andere worden reeds de eerste topproducties verwacht. Tijd om de dagelijkse aanbodlijsten extra in de gaten te houden.

Aardbeien

Vanaf deze week komt het bio-aardbeiseizoen op kruissnelheid. Bij normale weersomstandigheden kunnen we u deze lekkernijen een 8-tal weken aanbieden. Standaard wordt dit product verkocht in mooie karton Bio-BelOrta-punnets van 250 gram die verpakt worden per 6 in epst of een neutrale doos. Afwijkende koperverpakkingen zijn uiteraard ook mogelijk.


Bloemkool

Na een veel te lange winter en dito aanloopperiode zijn we eindelijk goed vertrokken met de bio-vollegrondbloemkool. Vanaf nu neemt de productie week na week toe met een eerste absolute topproductie rond week 28. Van week 25 tot en met week 32 verwachten we hoe dan ook een hoog aanbod. Het aangeleverde product is momenteel zeer mooi, ook op het veld staat alles er veelbelovend bij. De koele nachten zorgen voor mooie fris gevormde kool. Standaard wordt dit product aangeboden per 8 in epsm maar ook hier zijn alternatieve verpakkingen mogelijk.


Asperge

Net zoals bij veel andere product heeft ook hier het barre voorjaar invloed gehad op de beschikbaarheid van dit product. Bij gebrek aan een warme periode zijn de pieken dit jaar uitgebleven maar de komende dagen verwachten we toch nog een lichte toename in productie. Door de gematigde weersomstandigheden nu is het beschikbare product van een heel goede kwaliteit. Krakend vers en een heel lekkere smaak. Profiteren nu het nog kan!


Tomaten

Momenteel is BelOrta stilaan in volle productie met het aanbod losse tomaten. Product is beschikbaar in de maat +60 en +70. Verpakking volgens aanvraag.

Voor meer informatie omtrent deze andere bio-producten kunt u terecht bij onze bio-afdeling te Zellik op het nummer +32 (0)24810867 of e-mail [email protected].
Publicatiedatum: