Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Expositieruimte Organic Marketing Forum groeit met 30%

Het Organic Marketing Forum 2013 - de achtste 'European East-West Organic Exhibition and Networking Corference' - wordt van 17 tot en met 19 juni in Warschau gehouden. Er worden bezoekers uit 30 landen verwacht. Ook verwachten de organisatoren 20 procent meer exposanten en 30 procent meer expositieruimte.

Twee weken vóór de belangrijkste zakelijke bijeenkomst voor de biologische sector in Middel- en Oost-Europa zijn al bezoekers uit 27 landen geregistreerd.Onder het motto 'It is all about meeting the right people' zal dit jaar vooral het netwerkaspect van het Organic Marketing Forum 2013 benadrukt worden. Dat is te merken tijdens de productspecifieke 'Speed Networking Sessions', 'matchmaking' diensten en aan het feit dat alle deelnemers de mogelijkheid krijgen om een korte bedrijfspresentatie aan het publiek te geven.

Het evenement omvat ook een conferentie, excursies en speciale workshops over de biologische markten van de verschillende landen. Het evenement wordt gehouden in de talen Engels, Duits, Pools en Russisch.

Kijk voor meer informatie en voor inschrijving op www.organic-marketing-forum.org.
Publicatiedatum: