Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Niflheim Vikings op Tuinderij de Groentehof tijdens Lekker naar de Boer

Tuinderij de Groentehof doet mee aan Lekker naar de Boer. De Niflheim Vikings zijn 22 en 23 juni te gast op de boerderij. De Niflheim Vikingsgroep bestaat uit vier families. Zij brengen de vikingtijd (700–1066 jaar na Chr.) zo correct mogelijk tot leven in werken, koken, ontspannen en slapen. De leden van de groep beoefenen (oude) ambachten zoals het bewerken van wol, leer en hout (bijvoorbeeld spinnen, naaldbinden, kaartweven en het maken van bogen).

Naast de ambachten zijn de volgende activiteiten te zien: boogschieten en het spelen van kubb. U wordt van harte uitgenodigd om kennis te komen maken en een spelletje kubb mee te spelen.
 
Naast het vikingendorp worden er diverse andere activiteiten georganiseerd, zoals een rondleiding over het land, trekker rijden, smulhoeck met lekkere hapjes, koffie/thee, zoet en hartig gebak van de boerderij (bereid met groenten). Voor de kinderen is er een springkussen, kleurplaten, mogelijkheid om een ritje te maken op de shetlanders.

Ook aanwezig zijn twee paardencaoches. Zij begeleiden kinderen met problemen en schakelen hierbij de paarden in als middel om gedragsstoornissen op te sporen en te behandelen.
 
Voor meer informatie:

Nolly Koldenhof en Huib Poley
Tuinderij de Groentehof
Hondsdraf 21
8219 PW Lelystad
Telefoonnummer Nolly 06 44431116
Telefoonnummer Huib 06 23025828
Publicatiedatum: