Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lucky Lemon Agenturen start als agent van With a touch of Rose en Streep en Co

Per 1 juni is Lucky Lemon Agenturen agent van de merken Streep & Co en With a touch of Rose. Met deze samenwerking willen beide merken hun positie in de markt verstevigen.


Het nieuwe agentschap Lucky Lemon Agenturen

Per juni 2013 gaat het agentschap Lucky Lemon de merken With a touch of Rose en Streep & Co. vertegenwoordigen. Maya en haar echtgenoot Sjoerd, de stuwende krachten achter dit agentschap, zijn met hun ervaring in marketing en communicatie toe aan een nieuwe uitdaging en denken die in deze nieuwe activiteiten te hebben gevonden. "De winkelier voorzien van mooie, kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij rekening is gehouden met duurzame ontwikkeling en eerlijke handel, dat is ons streven. Vooral in dat laatste valt nog aardig wat winst te behalen", aldus Maya, die staat te popelen om van start te gaan. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het optimaliseren van het te voeren assortiment, waarvoor nog enkele principalen worden gezocht. Via www.luckylemon.nl kan men een eerste indruk opdoen en contact opnemen voor meer informatie.
 

Over With a touch of Rose

Sinds de start van With a touch of Rose heeft Anne-Rose Hartman bijna alle activiteiten, die komen kijken bij het runnen van een bedrijf zelf gedaan. Nu is het tijd voor de volgende stap, want zoals Anne-Rose zelf aangeeft: "Ik merkte al een tijdje dat ik niet alle klanten de aandacht kon geven, die ze verdienen, en dat is niet de manier waarop ik wil werken." Dus werd het tijd voor een volgende stap.

With a touch of Rose ontwerpt en vervaardigt babyproducten: producten om te zorgen, dragen en opbergen. With a touch of Rose biedt pragmatische, no-nonsense producten. De huidige collectie bestaat uit pyjamazakken, luierzakken, kruikzakken, slaapzakken (met en zonder mouwen), draagdoeken en nu dan het babydoekje. Deze babyproducten voelen zacht aan en worden in India gemaakt van kwaliteit katoen. Daarbij is de katoen ook biologisch en eerlijk geproduceerd. Alle katoenproducten uit het assortiment van With a touch of Rose dragen het GOTS-logo en hebben het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade.
 

Over Streep & Co

Strepen, biologisch verantwoord en harstikke leuk, dat is de kledinglijn van Streep & Co. Eigenaresse Marlotte Groen is blij met de samenwerking met Lucky Lemon en de combinatie met With a touch of Rose: "Anne-Rose en ik kennen elkaar al langer. De klik is er en die klik hebben we nu samen gevonden met Lucky Lemon. Ik heb er alle vertrouwen in dat Lucky Lemon ons goed gaat vertegenwoordigen in de markt."
Publicatiedatum: