OTC-Holland verlaat Van Rijn Group en gaat zelfstandig verder

Met ingang van 28 mei jongstleden zijn de aandelen van OTC-Holland en haar dochterbedrijven OTC-Belgium en OTC-USA weer volledig terug in handen van haar directie, bestaande uit Edward Out en Fred Kloen. De afzet in de markt van biologische AGF groeit nog steeds ondanks de huidige economische teruggang. Ook OTC-Holland ligt tot nu toe op koers wat betreft groeiverwachting.


Fred Kloen en Edward Out

Fred Kloen, commercieel directeur, licht de recente ontwikkeling binnen zijn bedrijf toe: "We zien volop kansen op gebied van bio-AGF waar wij graag op inspelen. De beoogde samenwerking met de Van Rijn Group is helaas niet van de grond gekomen en voorziene synergie├źn bleven uit. In goed overleg is daarom besloten het minderheidsaandeel dat de van Rijn Group had in OTC terug te kopen. De strategische alliantie die wij januari 2012 met Van Rijn Group zijn aangegaan, kwam voort uit onze ambitie om ons bedrijfsproces verder te optimaliseren en een bredere marktdekking te realiseren. Een ambitie die wij nog steeds hebben. We zijn van mening dat wij onze plannen ook zelfstandig kunnen realiseren middels het uitbreiden van partnerships en de intensivering van relaties met leveranciers en klanten. We zien de toekomst dan ook positief tegemoet."

Voor meer informatie neemt u contact met Fred Kloen via telefoonnummer 0320 289033 of via e-mail fred@otcholland.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.