Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Next Organic Berlin trekt 2.500 vakbezoekers

Ongeveer 165 exposanten hebben zondag 26 mei hun producten gepresenteerd op de eerste editie van de Next Organic Berlin. De beurs werd gehouden op Flughafen Tempelhof. Tot de exposanten behoorden ook een groot aantal jonge starters. Zij richten zich met name op de detailhandel en de horeca. "Dat was ook ons doel: jonge, dappere starters een platform en een springplank bieden voor een mooie start", zegt Jiro Nitsch. Hij is samen met Lena Rahn het strategische brein achter het Next Organic Berlin-concept.



Met live kookdemonstraties werd het publiek door diverse jonge chefs zoals Thomas Elstermeyer, Mitja Birlo en Björn Moschinski geïnspireerd. Op de beurs was ook ruimte voor Slow Food-producenten, kleine bedrijven en innovatoren.



De stemming onder de exposanten was volgens het afsluitende persbericht uitstekend. Niets lijkt een tweede editie van de Next Organic Berlin in de weg te staan.

Kijk voor meer informatie op www.nextorganic-berlin.de.
Publicatiedatum: