"Update 15:25 uur: "We zijn er!"

Red de bij! Laatste dag voor crowdfunding bijenpaleis

Het belooft een spannende eindsprint te worden voor de crowdfunding van het eerste bijenpaleis van Nederland: de teller stond afgelopen vrijdag op 86% met nog 3 dagen te gaan. Alleen bij 100% zal het ecologische bijenpaleis in Amsterdam Westerpark gerealiseerd kunnen worden (de vergunning is er al). De 'lijnen' zijn open tot maandag 23:59 uur. Klik hier voor het bericht over het bijenpaleis dat in april al op Biojournaal gepubliceerd is.Egbert-Jan Weeber werkt hard mee en hij was onlangs te gast bij Radio 1, Dit is de Dag om erover te vertellen. Het werd een leuk en goed informatief interview. Beluister het interview hieronder.Klik hier
voor meer informatie over het project.

Update (15:25 uur)

Een kwartier na publicatie van dit artikel kwam een email binnen met daarin het bericht dat het volledige bedrag binnen is. De initiatiefnemers willen alle donateurs bedanken en geven aan dat elke extra euro die nu nog binnenkomt (tot vanavond 23:59 uur) geïnvesteerd zal worden aan het openingsfeest, het verspreiden van informatie, en aan het bijversterkend imkeren.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.