Middag over voeding, gezondheid en balans

Lezing Mike Donkers in Midwoud: 26 mei

Zondag 26 mei aanstaande is er alweer de zesde kennismiddag met Mike Donkers. De middag wordt gehouden in Midwoud in Café de Post, Tripkouw 28.

Mike begint te spreken om 13:00 uur, je bent welkom vanaf 12:30 uur. Rond 14:30 uur is er een pauze met proeverijen van: rauwe melk, rauwmelkse kefir en kefirroomkwark van Paul en Ilse Blokker van de Annahoeve in Midwoud: www.kefirboerderij-annahoeve.nl. Ook kun je de rauwmelkse kaas en roomboter proeven van de gebroeders Verdegaal uit Oudendijk.

Rond 15:15 uur gaat het programma dan weer verder, tot circa 16:30 uur. Dan is er nog een vragen rondje van ongeveer een uur.

Mike gaat het onder andere hebben over wat voeding kan betekenen voor je gezondheid. Wat wel en wat juist niet te eten. Want er zijn veel te veel mensen ziek en/of onderweg. Kijk maar eens hoeveel mensen er kanker hebben of een van de andere welvaartsziektes. 'Voeding' is onder andere één van de oorzaken van alle bekende ziektes en ontstekingen, leer vanmiddag hoe je door middel van juiste voeding terug gezond kunt worden. Dus geen symptoombestrijding maar aanpakken van de oorzaak.

Ook licht hij de zuur-base-theorie toe en waarom deze veel te simplistisch is. Uiteraard zal hij zijn standpunt onderbouwen en een geheel andere en nuchtere kijk bieden op dit alternatieve dogma.

Hij gaat het tevens hebben over hoe Weston Price aankeek tegen voeding, hij onderzocht hiervoor de oervolkeren, over heel de wereld, naar hun gezondheid en hun voeding.

Investering in je gezondheid: 10 euro.

Stuur een mail naar lezingmikedonkers@gmail.com om je in te schrijven.
Klik hier voor de poster met gegevens.

Hier kun je lezen wie Mike Donkers is.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.