Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vroegop-Windig verloot spectaculaire prijzen bij aankoop van Zespri kiwi's

De Zespri Promotietruck geeft het startschot voor de Gelukscouponactie

Gisteren (woensdag 22 mei) heeft de Zespri promotietruck het Nieuw-Zeelandse kiwiseizoen officieel bij Vroegop-Windig geopend. Elk jaar slaan Zespri en de oudste kiwidistribiteur van Nederland de handen ineen om het nieuwe kiwiseizoen spectaculair af te trappen. Het Zespri promotieteam laat klanten bij de vestiging op het Food Center Amsterdam gedurende twee dagen de nieuwe oogst Green kiwi's volop proeven.



Gelijktijdig wordt het startschot gegeven voor de Gelukscouponactie. Met deze actie maken detaillisten kans op mooie prijzen waaronder een aantal geheel verzorgde kartarrangementen met aansluitend een diner.



Na de feestelijke aftrap van donderdag 23 en vrijdag 24 mei blijft het Zespri kiwifruit vijf weken lang bij Vroegop-Windig in de schijnwerpers staan. Detaillisten ontvangen gedurende de actieperiode (tot en met vrijdag 28 juni) bij aankoop van de nieuwe ZESPRI Green, Gold, en Organic Green kiwi's premiums en maken met de Gelukscoupon kans op een volledig verzorgd kartarrangement bij Bleekemolens Race Planet Amsterdam. U bent nog van harte welkom om vrijdag 24 mei een bezoek te brengen aan onze vestiging om de nieuwe Zespri Green kiwi’s te komen proeven.



Kijk voor meer informatie over Vroegop-Windig op www.vroegop.nl.
Publicatiedatum: