Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie wordt de 'Lekkerste Bio Boer van 2013'?

Negen biologische boeren uit alle delen van het land hebben zich kandidaat gesteld voor de online verkiezing 'Lekkerste Bio Boer 2013'. De verkiezing wordt voor het eerst gehouden en is een mooie opwarmer voor het Lekker naar de Boer-weekend op 22 en 23 juni. Op deze pagina stellen de kandidaten zich aan je voor. Sommigen zijn jonger en wilder, anderen ouder en wijzer. Allemaal zijn ze hongerig naar deze felbegeerde titel. Bij elke kandidaat staat trouwens vermeld welk gerecht hij zelf het allerlekkerst vindt. Als je op de foto of naam klikt, kom je te weten welke heerlijke bio producten hij maakt en op welk biologisch bedrijf hij werkt. Dan weet je meteen waar je hem tegen het lijf kunt lopen.

Op deze pagina kan gestemd worden tot vrijdag 21 juni 12:00 uur. In het weekend van Lekker naar de Boer wordt de winnaar bekend gemaakt. Natuurlijk wordt hij beloond met een mooie verrassing van Bionext.



Kijk snel op www.bionext.nl/lekkerstebioboer en breng je stem uit. Via Twitter (#lekkerstebioboer) en Facebook kun je de wereld laten weten waarom je juist op hém hebt gestemd.
Publicatiedatum: