Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kom proeven tijdens Beleef Smaak

Nieuwe bio-gecertificeerde witte theeën binnen bij HotSoup.nl

Thee-importeur Hotsoup.nl is trots op haar nieuwe, waaronder een drietal biologisch gecertificeerde witte theeën. "Deze theeën zijn verkregen door eigen import en zijn beperkt beschikbaar. De kwaliteit is top, en alle theeën zijn eind maart geplukt, vóór de eerste regenbui, die dit jaar al heel snel kwam, met als gevolg een beperkte oogst", vertelt Rogier van Apeldoorn.
 
Hij geeft aan dat de theeën komen van een theetuin in Fuding, Fujian China. "De tuin is gelegen ver van de vervuiling, met een natuurlijke bescherming van een groene omgeving. Op de foto's is de theetuin te zien ten tijde van het droogproces van de witte thee."
 

Beleef Smaak

Hotsoup.nl zal 27, 28 en 29 mei van 10:00 tot 18:00 uur de nieuwe theeën presenteren op het vakevenment Beleef Smaak. Deze beurs wordt gehouden in Expo Houten (Meidoornkade 24, 3992 AE Houten). "We zijn erg blij dat ook dit jaar onze vakbroeders uit China onze stand komen versterken met een continue Gong Fu thee demonstratie", aldus Rogier.
 
Beleef Smaak is een vakevenement, dat zich specifiek richt op het midden- en hoogsegment in de horecabranche, inkopers van bedrijven algemeen en speciaalzaken in het koffie- en theesegment.
 
Toegang voor vakbezoekers is gratis na voorregistratie op www.beleef.nl met de code BELEEF13HIF.
 
Voor meer informatie:
 
Rogier van Apeldoorn
Hotsoup.nl
Zuster Kortestraat 2
9983 SX Roodeschool
0595 455016
[email protected]
www.hotsoup.nl
Publicatiedatum: