Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Krijg voorproefje van Poolse bio-producten

Bioevent.nl - Smaakvol Polen: 27 mei in Amsterdam

Op 27 mei om 13:00 bent u uitgenodigd voor Bioevent.nl – Smaakvol Polen, dat gehouden wordt in Amsterdam. Bioevent.nl heeft als doel de promotie van Poolse EU-gecertificeerde biologische producten in Nederland.

Bioevent.nl biedt een platform voor Nederlandse afnemers om in contact te komen met vertegenwoordigers of direct met Poolse producenten van biologische voeding uit Polen. Dit is het eerste evenement in Nederland waar een breed scala aan Poolse biologisch producten zal worden gepresenteerd.

De gasten wordt een vrijblijvende culinaire middag aangeboden, waarbij een selectie van Poolse producenten hun biologische producten zal presenteren. Er is onder andere de mogelijkheid om te netwerken en een gratis ecologisch buffet. Deze lunch is voorbereid door Poolse culinaire experts. Bioevent vindt plaats op maandag 27 mei van 13:00 tot 17:00 uur aan de vooravond van de PLMA in Amsterdam.

Graag zouden de organisatoren u voor dit event van harte willen uitnodigen. U kunt deelnemen door gratis te registreren op www.bioevent.nl.

Bioevent.nl komt voort uit een initiatief van het Poolse Ministerie van Landbouw en biedt een platform om zaken te doen met vertegenwoordigers of direct met Poolse producenten van EU-gecertificeerde biologische producten. Dit is het eerste evenement in Nederland waar een breed scala aan Poolse biologisch producten zal worden gepresenteerd.

Tijdens het event is het mogelijk:
  • Informatie te krijgen om biologische producten te importeren uit Polen.
  • Gratis advies te krijgen van vertegenwoordigers van de Poolse vakorganisatie van Biologische producenten en van vertegenwoordigers van het Poolse Ministerie van Landbouw.
  • Zien, proeven, ruiken van een selectie van Poolse biologische producten bij ons ecologisch buffet. Klaargemaakt door Poolse culinaire experts.
  • Een aanspreekpunt te vinden voor iedere partij met interesse in Poolse biologische landbouw. Het voordeel van Poolse biologische producten is niet alleen de aantrekkelijke prijs.

Het voordeel van de Poolse biologische landbouw is dat de oppervlakten waarop biologische producten en grondstoffen verbouwd worden enorm zijn en door de relatief lage productiekosten het product concurrerend geprijsd is, maar het grootste voordeel is bovenal respect voor de traditie van duurzame productie, volgens de wetten van de natuur in de landbouw en veehouderij. Deze traditie is diep geworteld in de Poolse cultuur.

Om hier inzage in te geven wordt u uitgenodigd om een stukje van deze Poolse cultuur proeven. De deelnemers aan Bioevent krijgen een voorproefje van de kwalitatief beste producten, en kunnen zelf beleven hoe deze producten verwerkt zijn in gerechten die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Poolse traditie.

Adresgegevens:

27 mei 13:00-17:00
Zuidas HEAT
Arnold Schönberglaan 9
1082 MJ Amsterdam

U kunt deelnemen door gratis te registreren op www.bioevent.nl.
Publicatiedatum: