Fruitbedrijf William Pouw stopt met Adopteer een Appelboom

Na een jarenlange samenwerking doet Fruitbedrijf William Pouw in Schalkwijk vanaf dit voorjaar niet meer mee aan Adopteer een Appelboom. Mensen die een adoptie hebben bij het fruitbedrijf van William Pouw worden persoonlijk geïnformeerd, dit wordt gemeld op de website van Adopteer een Appelboom.

William gaat zich volledig concentreren op de appelteelt en de afzet van zijn appelen via duurzame en/of regionale initiatieven. Het grootste struikelblok voor hem was de drukte in de boomgaard rond de plukdagen; dat is immers ook de piektijd voor zijn eigen oogst.Bionext is momenteel bezig met de zoektocht naar een nieuwe biologische fruitteler in de buurt van Schalkwijk. Geïnteresseerden worden via de Appelmail op de hoogte gehouden van de resultaten. Ook is op de website altijd het laatste nieuws te vinden.

Mocht u hierover nog vragen hebben kunt u contact opnemen met het projectsecretariaat: info@adopteereenappelboom.nl of 030 2339970.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.