Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De producten komen nu veel beter uit"

Opfrisbeurt voor Estafette Ede

Tholen - De Estafette-winkel aan de Maanderweg 42 in Ede is onder handen genomen. Nadat vorig jaar al een nieuwe broodafdeling ingericht werd is nu onder meer de voorgeven van de winkel opnieuw bestickerd. Ook is de winkel opnieuw geschilderd. "Het interieur is nu helemaal voorzien van de moderne Estafette-kleuren en het ziet er weer lekker fris uit."

Maandag vóór Koninginnedag is de winkel een dag dicht geweest. Een deel van de muren is opnieuw gestuct en alle schappen moesten aan de kant om de winkel van een likje verf te voorzien. Roel is erg blij met het eindresultaat. "De winkel is nu veel lichter en het oogt allemaal een stuk rustiger. De producten komen hierdoor veel beter uit. Ook zijn de medewerkers erg vrolijk nu ze in een frisse winkel aan de slag kunnen." De bedrijfsleider is heel blij met de gang van zaken binnen Odin Estafette. "Ongeveer alles rond de verbouwing is voor me geregeld, hier had ik vrijwel geen omkijken naar."


Nieuwe klanten

Roel Jansen is inmiddels al vijf jaar bedrijfsleider van Estafette Ede. Nog altijd komen er continu nieuwe klanten bij. "Dit komt vooral doordat er steeds meer interesse is in duurzame producten." Hij geeft aan dat de meeste nieuwe klanten positief verrast zijn wanneer ze voor het eerst de winkel binnen stappen. "Mensen verwachten niet altijd dat ze voor al hun boodschappen bij ons terecht kunnen. Maar dit is een biologische speciaalzaak met een compleet assortiment. We hebben lekker veel verse producten en uiteraard alles biologisch."

Voor meer informatie:

Roel Jansen
Estafette Ede
Maanderweg 42
6711 NE Ede
0318 610866
[email protected]
www.estafettewinkel.nl