Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hele zomer rondleidingen in tuin & stallen Op Hodenpijl

Van half mei tot en met september geeft boer Ton elke zondag een gratis rondleiding over de Buitenplaats bij Op Hodenpijl. Hij vertelt je meer over de historie van de boerderij, de dieren en de moestuin.Op de Levende Buitenplaats vind je een grote moestuin en een ouderwets mooie kas met natuurlijk geteeld groente en fruit. In de stallen kun je ook de boerderijdieren bewonderen: kippen, geiten, schapen, koeien en varkens. Een groot deel van wat je op je bord tegenkomt in het restaurant van Op Hodenpijl en het zusterrestaurant Indigo is afkomstig van deze boerderij. Denk aan de eieren, de karbonade, het bieflapje, de honing, de groente en zelfs het fruit. Allemaal geteeld en grootgebracht op diervriendelijke wijze, met aandacht en respect voor de natuur en de omgeving en zonder bestrijdingsmiddelen. De rondleiding is gratis. Verzamelen is bij de ingang van de groentewinkel bij Op Hodenpijl. De Levende Buitenplaats vind je aan de overkant van de voormalige kerk van Op Hodenpijl. De rondleiding duurt 45 minuten.

Aanmelden is niet nodig. De eerstvolgende rondleiding is op zondag 19 mei en start om 12:00 uur.


Boerenlunch na afloop

Ook kun je proeven wat er op de Buitenplaats groeit en bloeit met een boerenlunch om 13:00 uur. Je krijgt dan een broodje in het groen, soep en een glas (karne)melk. Voor de lunch kun je reserveren in ons restaurant.


Over Op Hodenpijl

Op Hodenpijl is een landgoed in Midden-Delfland - de groene achtertuin van steden als Delft, Den Haag en Rotterdam. In vier gebouwen en twee tuinen komen natuur, cultuur, kunst, gezondheid en welzijn bij elkaar. Geniet van lokale producten in ons biologisch restaurant, bezoek een lezing of concert, organiseer een workshop of vergadering of werk aan gezondheid en welzijn. Ouderwets lekker slapen kan in onze Herberg. De stal & moestuin - open voor het publiek - voorzien het restaurant van eieren, vlees en groenten.

Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden. Op Hodenpijl heeft de beschikking over een ruime, gratis parkeerplaats. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ophodenpijl.nl.
Publicatiedatum: