Demonstranten gooien ruiten van Denn's Biomarkt in

Demonstranten hebben afgelopen dinsdag (23 april) stenen door meerdere ramen van Denn's Biomarkt aan de Limmerstraße in Hannover gegooid. Buurtbewoners en politici tonen geen enkel begrip voor het voorval. Een groep van ongeveer 20 tot 30 gemaskerde mannen trok door de Limmerstraße met een spandoek met daarop de tekst 'Freiräume Verteidigen. Solidarität mit dem IVI'. IVI staat voor 'Institut für vergleichende Irrelevanz'.De demonstratie was niet aangemeld en begon kort na 20:00 uur. Het leek eerst op een vredig protest, maar ooggetuigen vertellen dat ze plotseling gingen rennen en wat stenen door de ramen gooiden. Verschillende ramen raakten beschadigd. De stenen werden meegenomen vanaf een bouwplaats in de buurt van de bio-winkel. Het was overigens niet het eerste protest tegen de bio-winkel, eerder werden al verfbommen tegen de gevel gegooid.

De politie was kort na het stenengooien met meer dan tien politiewagens ter plaatse. Volgens ooggetuigenverslagen vluchtten de stenengooiers na de actie direct in verschillende richtingen.

Bron: Hannoversche Allgemeine

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.