"Nu even grote vraag naar bio-aardappelen"

Eerste container biologische Nicola's uit Israël gearriveerd bij A.C. Loogman

Tholen - Bij aardappelgroothandel A.C. Loogman uit Amsterdam is het importseizoen al weer even aan de gang. Al jaren biedt A.C. Loogman ook biologische aardappelen aan en de eerste container biologische Nicola's uit Israël is alweer in Amsterdam gearriveerd. "De afzet van bio-aardappelen is al jaren stabiel. Nu is er even een grote vraag, omdat er verder weinig 'oude oogst' biologische aardappelen beschikbaar zijn. Ik verwacht dat het seizoen halverwege mei wel ten einde is", vertelt Christine Loogman.

Christine verwacht dat in mei de vraag naar import-aardappelen echt los gaat barsten. "Ik verwacht dat in mei de vraag naar import-aardappelen echt los gaat barsten. Op 1 mei schakelen de eerste supermarkten over op de nieuwe aardappelen. Tot nu toe is de oude oogst nog redelijk goed geweest. Als het mooi weer is, gaat men pas aan nieuwe aardappelen denken", vervolgt Christine.

Voor meer informatie:

Christine Loogman
A.C. Loogman & ZN.
Food Center Amsterdam
Jan van Galenstraat 4
1051 KM Amsterdam
020 6823573
christine@acloogman.nl
www.acloogman.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.