Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natural Products Scandinavia wint 'Best International Launch award'

Het door Diversified Business Communications UK georganiseerde Natural Products Scandinavia heeft zijn eerste grote onderscheiding gewonnen. Op woensdag 10 april kregen zij tijdens de jaarlijkse 'Exhibition News Awards'-ceremonie de award voor 'Best International Launch' uitgereikt.

De eerste internationale vakbeurs voor natuurlijke en biologische producten in Scandinavië werd in oktober vorig jaar in Malmö (Zweden) gehouden. De beurs trok 2009 deelnemers uit 65 landen.



Eventmanager Zoe Jackson-Cooper, die net vijf maanden voor de lancering van de Natural Products Scandinavia bij het bedrijf kwam, was trots om de onderscheiding namens het gehele team in ontvangst te mogen nemen: "Van ontwerp, marketing, PR tot en met de verkoop - we hebben alles zelf geregeld. Het is geweldig dat er voor ons eerste niet-Britse evenement meteen deze award hebben gewonnen. Het was niet eenvoudig, maar al ons harde werk heeft zeker zijn vruchten afgeworpen."



Marketingdirecteur Sam Sloan voegt daaraan toe: "We hebben altijd al geweten dat er een reële behoefte was in de natuurlijke en biologische branche in Scandinavië aan een evenement als de Natural Products Scandinavia. De positieve manier waarop het ook internationaal ontvangen is heeft onze verwachtingen overtroffen."

Kijk voor meer informatie op www.naturalproductsscandinavia.com.
Publicatiedatum: