Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verantwoord smullen met het hele gezin!

TerraSana introduceert biologische speltkoekjes

Naast de lekkere Bio-Ice waterijsjes zijn bij TerraSana nu ook de heerlijke biologische speltkoekjes van La Finestra sul Cielo verkrijgbaar. La Finestra sul Cielo produceert sinds 1978 natuurlijke biologische producten en maakt hierbij geen gebruik van suiker en melk wat de producten onder andere geschikt maar voor veganisten.

TerraSana heeft ervoor gekozen om de biologische speltkoekjes op te nemen in het assortiment om te voorzien in de vraag naar verantwoorde tussendoortjes. Het aanbod loopt uiteen van speltkoekjes in dierenvormpjes tot luxe 'biolight' speltkoeken.

Speltkoekjes in leuke dierenvormpjes

De Zoo Party speltkoekjes zijn er in twee variaties: met en zonder cacao. Verder zijn ze uitsluitend gemaakt van rijst, speltmeel en rijstdrank met calcium van plantaardige bron. De biologische koekjes hebben leuke dierenvormpjes. Heerlijk als verantwoord tussendoortje maar ook lekker als ontbijt met rijst of haverdrank. De verpakkingsinhoud is maar liefst 350 gram. Ideaal voor het hele gezin.


Knapperige speltbiscuitjes met chocolade

De Sweet Nut speltkoekjes met cacaolaag zijn een lekkere snack: een knapperig biscuitje bedekt met een laagje heerlijke chocolade gezoet met rijstmout. Heerlijk bij bijvoorbeeld een kopje thee. De koekjes zijn per 2 verpakt in een doosje van 4 stuks, daarmee is het ook gemakkelijk mee te nemen of aan kinderen mee te geven als snackje bij het sporten

Luxe 'biolight' speltkoeken

'Biolight' is de smaak van luchtigheid: het nieuwe 'light' alternatief voor smaakvolle biologische producten. 'Biolight' producten hebben een laag vetgehalte van wel 30% - 40% minder.TerraSana introduceert drie verschillende soorten:
  • 'Biolight' Cacao speltkoekjes
  • 'Biolight' Crostatina koek met abrikoos
  • 'Biolight' Speltreep met vijgenvulling (juni beschikbaar)
 

Wanneer te verkrijgen?

Alle producten zijn per direct verkrijgbaar bij TerraSana behalve de Biolight Speltreep met vijgenvulling deze is in juni verkrijgbaar.

Actieaanbod

Adviesverkoopprijs vanaf 3,59 euro.

Op de luxe biolight speltkoeken 15% introductiekorting.

Over La Finestra sul Cielo

La Finestra sul Cielo uit Turijn, Italiƫ, produceert al meer dan 30 jaar verantwoordelijke biologische producten met granen zoals spelt, boekweit, quinoa, amarant en haver. De bedrijfsmissie is het selecteren van ingrediƫnten en producten welke geen suiker of melk bevatten zodat producten onder andere geschikt zijn voor veganisten. Bij het dagelijks naleven van deze missie staat het welzijn van de mens en aarde voorop.

Voor meer informatie www.terrasana.nl/tussendoortjes
Publicatiedatum: