Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Superfoods-lijn Healthy Planet uitgebreid

Onlangs heeft Udea al de nieuwe lijn Superfoods onder Healthy Planet geïntroduceerd met de Gojibessen. Nu zijn daar een aantal mooie nieuwe producten aan toevoegen:

Mulberries wit
Mulberries zijn fruit afkomstig van de Morus boom. Deze bessen zijn rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten en bevatten veel vezels. In de traditionele Chinese geneeskunde worden ze gebruikt bij het versterken van het immuunsysteem. Mulberries zijn lekker om zo te eten, onderweg of thuis. Ze hebben een zoete honingachtige smaak en kunnen daardoor perfect toegevoegd worden aan smoothies, desserts of ontbijtgranen.

Inca bessen
Inca bessen zitten boordevol vitamines, zoals vitamine A, C, B1, B2, B6 en zelfs B12. De bessen zijn qua uiterlijk te vergelijken met rozijnen en hebben een zoetzure smaak. Inca bessen zijn een rijke bron van bio-flavonoïden; een type krachtige antioxidanten, en zitten vol vezels. Ze zijn perfect om te mixen met ontbijtgranen, yoghurt, jams, rijst, salades of gewoon als tussendoortje.Chiazaad
De Azteken waren zich al bewust van het gezonde karakter van het Chiazaad. Chiazaad bevat veel omega-3. Daarnaast zit het vol met antioxidanten, calcium, vezels en andere mineralen en vitamines. Chiazaad heeft een aangename nootachtige smaak, wat het zeer geschikt maakt voor veelzijdig gebruik. Voeg het toe aan je favoriete recept, salades, smoothies, muesli's, bij je ontbijt of lekker door je zelf gebakken brood. Het kan ook direct gegeten worden.

Mulberries zwart
Mulberries zijn fruit afkomstig van de Morus boom. Deze bessen zijn rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten en bevatten veel ijzer en vezels. In de traditionele Chinese geneeskunde worden ze gebruikt bij het versterken van het immuunsysteem. Mulberries zijn lekker om zo te eten, onderweg of thuis. Ze hebben een zoete honingachtige smaak en kunnen daardoor perfect toegevoegd worden aan smoothies, desserts of ontbijtgranen.

Voor meer informatie: www.udea.nl
Publicatiedatum: