Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
17-19 juni 2013

Organic Marketing Forum biedt uitgebreide netwerkmogelijkheden

Onder het motto 'It's all about meeting the right people' zullen Europese biologische handelaren, verwerkers en grondstoffenproducenten op 17-19 juni 2013 in Warschau bijeenkomen op het '8th Organic Marketing Forum'.

De focus op deze internationale biologische conferentie zal liggen op het vinden van nieuwe strategrieën, het opzetten van nieuwe markten en het leggen van zakelijke contacten. Er worden meer dan 400 professionele deelnemers uit meer dan 30 landen verwacht. Hiermee is het Organic Marketing Forum de belangrijkste internationale bijeenkomst voor de biologische sector in Centraal- en Oost-Europa.



"Ook in de laatste twee jaar is de Europese biologische markt constant gegroeid. Maar de kopers en verkopers uit Oost- en West-Europa vinden elkaar nog niet altijd even gemakkelijk. Daarom organiseren we innovatieve netwerk-activiteit tijdens ons Forum 2013 in Warschau", zo licht Bernhard Jansen, voorzitter van EkoConnect toe. Er worden 'Speed Networking Sessions' georganiseerd en productspecifieke netwerktafels ingericht. Ook zijn er 'Matchmaking Services' en wordt aan alle deelnemers de mogelijkheid geboden om een korte bedrijfspresentatie te laten zien aan het publiek.



EkoConnect, het internationale centrum voor biologische landbouw in Centraal- en Oost-Europa, is de belangrijkste organisator van het Organic Marketing Forum. Op het evenement worden ook speciale workshops en conferenties gehouden over de biologische markten van verschillende landen. Het evenement zal worden gehouden in het Engels, Duits, Pools en Russisch. Het biedt een ideaal podium voor het leggen van zakelijke contacten tussen Oost- en West-Europa.



Meer informatie over onder meer aanmelden is te vinden op www.organic-marketing-forum.org. Registratie voor exposanten is mogelijk tot 19 april 2013.
Publicatiedatum: