Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer dan 120 exposanten op Next Organic Berlin

De eerste editie van de Next Organic Berlin wordt zondag 26 mei 2013 gehouden op Flughafen Tempelhof. Er hebben zich inmiddels al 120 exposanten aangemeld. Zij zullen de centrale hal van Flughafen Tempelhof tot een levendige en creatieve ontdekkingsreis transformeren. Veel jonge voedselproducenten presenteren hun producten en concepten, maar er staan ook regionale biologische levensmiddelengroothandels en gevestigde merken op de beurs.

Ook is er veel aandacht voor de Berlijnse gastronomie. Er wordt nauw samengewerkt met chefs en sommeliers. Patrick von vacano zal met zijn team een 6-gangenmenu voor het vakpubliek klaarmaken. Vele chefs, cateraars en restaurateurs presenteren op de Next Organic Berlin hun voedselconcepten en voor de branche spannende thema's zoals duurzaamheid en regionale voedselmerken.Slowfood-ambassadeur Pamela Dorsch legt de focus op cacao, 'Shoko-Lokal' en 'Sweet-Raw-Vegan'. Zij heeft haar talent voor faire zoete lekkernijen al meerdere keren bewezen. Cathrin Brandes zal aandacht schenken aan bio-broden. Lokale bakkerijen zullen hun brood op een bijzondere wijze presenteren en verplaatsen daarmee de productie van brood in een nieuw licht. Vega-kok Björn Moschinski zal de nieuwste trends in de horeca presenteren.

De Next Organic Berlin is een nieuw voedingsplatform, biedt culinaire belevenissen en de organisatoren willen graag de nieuwe generatie een podium bieden.

De voorlopige exposantenlijst staan nu online en is te vinden op
www.next-organic.de.
Publicatiedatum: