18 april, 23 mei en 20 juni

Warmonderhof heeft nog drie meeloopdagen in het verschiet

De voorgaande meeloopdagen van Warmonderhof zijn bijzonder goed bezocht. Ook de komende drie maanden krijgen geïnteresseerden in één van de opleidingen van Warmonderhof weer de kans om de sfeer op Warmonderhof te kunnen ervaren.

Warmonderhof is de enige gespecialiseerde opleiding voor biologisch dynamische land- en tuinbouw. Je kunt er, zonder agrarische vooropleiding, een opleiding volgen tot biologisch dynamisch veehouder, akkerbouwer, fruitteler of tuinder. Het merendeel van de voltijdsstudenten wonen op Warmonderhof, in één van de studentenhuizen. Door op dezelfde plek te wonen, te leren en te werken weet je pas écht wat het inhoudt om in de landbouw of aanverwante sectoren werkzaam te zijn. Naast de voltijd opleiding biedt Warmonderhof ook in deeltijd een aantal opleidingen aan: biologisch-dynamische landbouw, landbouw & zorg en stadslandbouw.Een meeloopdag stelt geïnteresseerden in de mogelijkheid om de verschillende opleidingen van Warmonderhof te leren kennen. Geïnteresseerden in de dagopleiding kunnen meelopen op een van de praktijkbedrijven. De volgende meeloopdagen zijn geplant op 18 april, 23 mei en 20 juni. Graag je komst aanmelden via warmonderhof@groenhorst.nl. Kijk ook op www.warmonderhof.nl voor meer informatie. Volg Warmonderhof ook op Twitter @warmonderhofBD en op Facebook

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.