TP Organics Stakeholder Forum: 25 juni 2013 in Brussel

IFOAM EU is verheugd om u te informeren over het aanstaande 'TP Organics Stakeholder Forum', dat op 25 juni 2013 gehouden zal worden in Brussel. Het eendaagse evenement zal dienen als een discussieforum om de prioriteiten te bepalen voor de biologische en 'low-input' voedsel en landbouwsector. Dit ter voorbereiding op de volgende Horizon 2020 werkprogramma's en het nieuwe 'European Innovation Partnership' (EIP) over 'Agricultural Productivity and Sustainabiliy'.

De betrokken partijen zullen ook de mogelijkheid krijgen om input te geven over de toekomstige strategische onderzoeksagenda van de sector.

Kijk voor het programma en meer informatie over registratie op www.tporganics.eu.

Eventuele deelnemers aan het 'TP Organics Stakeholder Forum' worden ook geattendeerd op de conferentie 'Agroecology for Sustainable Food Systems in Europe: A Transformative Agenda' die op 26 en 27 juni in Brussel gehouden wordt. Kijk voor meer informatie daarover op deze website.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.