Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking met non-profitorganisatie Not For Sale

HEMA zet biologische soepen in tegen slavernij

Vanaf deze maand verkoopt HEMA biologische soepen, waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan Not for Sale. Hiermee steunt HEMA Not For Sale om de oorzaken van de moderne slavernij te bestrijden.

Het gaat om een viertal soepen gemaakt van uitsluitend biologische ingrediënten. De soepen zijn speciaal voor HEMA en Not For Sale ontwikkeld door De KleinsteSoepFabriek en hebben een unieke receptuur. De soepen zijn biologisch, vol van smaak en bereid volgens traditioneel recept met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. HEMA verkoopt vier varianten soep; goulashsoep, paddenstoelen roomsoep, pompoensoep en tomaten rode bietensoep.

Dus door het kopen van deze soep doe je niet alleen jezelf een plezier, maar help je ook anderen. Voor elke verkochte pot schenkt HEMA een bedrag aan Not For Sale.


Not For Sale

Helaas heeft niet iedereen het even goed getroffen in het leven. HEMA wil een bijdrage leveren om meer mensen kansen te bieden hun toekomst op te bouwen. Om die gedachte verder tot uiting te brengen, is HEMA nu een samenwerking aangegaan met de organisatie Not For Sale. Deze internationale non-profit organisatie werkt wereldwijd om de oorzaken van slavernij te bestrijden.

De organisatie Not For Sale een aantal internationale projecten lopen in landen als India, Thailand, Zuid Afrika, Peru, Roemenië en Nederland. Zo biedt Not For Sale bijvoorbeeld trainingen aan vrouwen zodat zij in staat zijn hun eigen toekomst op te bouwen. om zo mogelijke oorzaken van de moderne slavernij het hoofd te bieden. Om dit te kunnen realiseren is geld nodig. Om die reden komt een deel van de verkoopprijs van de biologische soep ten gunste van de Not For Sale.Kijk voor meer informatie over Not For Sale op www.notforsalecampaign.org.
Publicatiedatum: