Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Serveren grotendeels biologisch eten

Kinderdagverblijf Fleurig verhuist naar Kogerveld

Kinderdagverblijf Fleurig verruilt de Leliestraat voor een ruimere locatie aan de Dovenetelweg in Kogerveld. De kinderen van KDV Fleurig zullen op 15 april hun intrekt nemen op de nieuwe ruimere locatie. Er is ruimte voor 2 groepen van 12 kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar.

Kinderdagverblijf Fleurig probeert zoveel mogelijk een huiselijk gevoel te creëren. Het kinderdagverblijf is geopend vanaf 7:00 tot 18:45 uur en heeft een aantrekkelijk uurtarief! Opvang is mogelijk vanaf 1 dag in de week. Eventueel zijn dagdelen mogelijk. Kinderdagverblijf Fleurig serveert warme maaltijden en geeft de voorkeur aan biologisch voedsel.

Het knusse, huiselijke van de Leliestraat zal blijven; even naar het de winkel, kinderboerderij of dan nu ook het Jagersveld. De buitenruimte is groot en naast een speelveld, zandbak is er plaats voor een heuse moestuin om aardbeitjes te planten.

"Een logische stap, een grotere locatie met name voor de toekomst", volgens Rosemarie Broek, de eigenaar. "Het fijne voor de kinderen is de ruimte, zowel binnen als buiten, voor de rest verandert er niets voor hen."

Het gebouw wordt gedeeld met Stichting Samen Thuis. Zij organiseren samen met de buurtactiviteiten voor jong en oud. De combinatie Kinderopvang en buurtcentrum is uniek voor de regio. "De activiteiten van beide partijen vullen elkaar goed aan; gericht op de bewoners in de omgeving", aldus Rosemarie. "Echt een aanwinst voor de mensen in het Kogerveld, 't Kalf en Oud Koog."

"Eén keer per maand op woensdag is er bij ons een koffie-ochtend voor 'nieuwe' ouders. Na de grote verhuizing organiseren KDV Fleurig en Stichting Samen Thuis zo rond eind april, begin mei een openingsfeest, waar de hele omgeving welkom is. Meer informatie volgt op de website."

Voor meer informatie:

Kinderdagverblijf Fleurig
Dovenetelweg 116, Zaandam
06 47003473
[email protected]
www.kdv-fleurig.nl
Publicatiedatum: