Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kom in de biologische kas

Aanstaande zaterdag 6 april is het landelijk 'Kom in de Kas'-dag. In de regio Voorne-Putte kunt u terecht in de biologische kas van Nature & More teler Frank de Koning, die onder andere de kleurrijke Wild Wonder tomaatjes teelt. Als biologische teler werkt Frank de Koning in de grond en niet op substraat. De producten die dit oplevert zijn zo smakelijk dat ze zelfs bij sterrenrestaurants op het menu staan. Kom zelf kijken wat het verschil tussen biologische teelt en gewone kasteelt betekent.



Frank de Koning teelt op zijn bedrijf allerlei verschillende rassen tomaten en paprika's voor Nature & More. Zijn tomaten worden door sterrenrestaurants als Oud Sluis en De Kromme Watergang gebruikt en zijn paprika won enkele maanden terug de 3e prijs bij de Publieksverkiezing van de beste paprika van Nederland. Tijdens 'Kom in de Kas' staan de paprika's centraal, maar ook de andere producten zijn te zien en te koop. Sinds kort is Frank ook Demeter-gecertificeerd. Het adres van Frank de Koning is Ruigendijk 14 B, 3234 LC in Tinte (bij Brielle). Iedereen is welkom van 10:00-16:00 uur.



Nature & More is het 'trace & tell'-transparantiesysteem van Eosta. Het verhaal van Frank de Koning is te vinden met code 179 op www.natureandmore.com.
Publicatiedatum: