18e IFOAM Organic World Congress: 13-15 oktober 2014 in Istanbul

De achttiende editie van het IFOAM Organic World Congress (OWC) zal van 13-15 oktober gehouden worden in Istanbul. Naar verwachting zullen ongeveer 2.000 mensen uit alle continenten het congres bij gaan wonen. Er zullen allerlei debatten gehouden worden en strategische beslissingen gemaakt worden.

Het congres is verdeeld in drie onderdelen: het 'Main Track', het 'Scientific Track' en het 'Practioners' Track'. Ook zullen er diverse workshops georganiseerd worden door betrokken partijen, waarbij aandacht is voor bijdrages van diverse initiatieven van over de heel biologische wereld.Het 'Main Track' bestaat uit twee parallelle sessies met de titel 'Organic Vision Building and Growing the Organic World'. Hierin kunnen panelleden discussiëren over de toekomstige richting van de wereldwijde bio-branche.

Het 'Scientific Track' is ontwikkeld voor onderzoekers om hun nieuwste bevindingen in systemen, plantaardige productie, veeteelt, socio-economie, verwerking, handel en voedingsonderzoek te delen.

Het 'Practioners Track' biedt een platform voor de uitwisseling van kennis en ervaringen over de praktische, strategische en sociaal-culturele aspecten van biologische voeding en landbouw.

Let op: de deadline voor alle aanvragen is 30 september 2013.

Meer informatie over het 18e OWC is hier te vinden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.