Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ko-Kalf organiseert Open Dag en Boerderijenwandeltocht: 22 en 29 juni

Ook dit jaar zet biologisch rundvleesveebedrijf Ko-Kalf onder het motto 'Lekker naar de Boer' haar deuren weer wijd open. Op zaterdag 22 juni aanstaande tussen 10:00 en 16:00 uur is iedereen van harte welkom tijdens de Open Dag aan de Veldweg 44 in Doornspijk. Er wordt weer een gevarieerd programma gepresenteerd met diverse activiteiten en kramen. Natuurlijk worden ook de hele dag rondleidingen op de boerderij verzorgd. Zoals gebruikelijk schenken de medewerkers van Ko-Kalf deze dag gratis koffie, thee en ranja en kunnen de bezoekers genieten van een lekker broodje met biologische kroket.


Ko-Kalf Boerderijenwandeltocht

Op zaterdag 29 juni 2013 vindt voor de zevende keer de Ko-Kalf Boerderijenwandeltocht plaats. Deze tocht wordt georganiseerd door biologisch rundvleesveebedrijf Ko-Kalf in samenwerking met Voetbalvereniging 't Harde. De deelnemers kunnen kiezen uit routes van vijf, tien, twintig, dertig en veertig kilometer lengte. Deze voeren de deelnemers door 'boerenland' met boerderijen (onder meer een EKO-boerderij van Ko-Kalf) en landgoederen, maar gaan ook door het bos, het vestingstadje Elburg en door de tuinen van A. Vogel (Biohorma).



In tegenstelling tot voorgaande jaren is de start dit keer niet vanaf de biologische boerderij van Ko-Kalf aan de Schouwenburg, maar vanaf Sportpark Schenk te 't Harde. Starten kan vanaf 8:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.ko-kalf.nl.
Publicatiedatum: