Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Perry Kuilboer: "Er komen regelmatig nieuwe bio-rassen bij"

Steeds meer bio-telers ontdekken webshop Bejo Zaden

Tholen - Via deze webshop kunnen semiprofessionele biologische telers biologische zaden bestellen. Het in Warmenhuizen gevestigde Bejo Zaden levert de vollegrondsgroentezaden snel uit voorraad. "De webshop is nog vrij nieuw, maar we zien een duidelijk groeiende lijn in de bestellingen", geeft Perry Kuilboer aan. Perry is Verkoopleider Benelux van Bejo Zaden.

De focus van de webshop ligt op West-Europa. Men plaatst de bestelling bij de Bejo-vestiging in eigen land en de bestelling wordt vanuit Nederland verzonden. Volgens Perry loopt de verkoop van de zaden in het buitenland harder dan in eigen land. "Dit komt vooral omdat onze doelgroep in die landen relatief groter zijn. Toch is het leuk om te zien dat ook in Nederland de interesse in onze biologische vollegrondsgroentezaden groeiende is."Bij Bejo Zaden is het goed merkbaar dat het koude weer wat langer aanhoudt dan andere jaren. "Sowieso merken we dat het op mooie dagen drukker is in onze webshop. Het lijkt alsof er dan een knop omgaat bij de telers."

Eerder dit jaar communiceerde groenteveredelaar Bejo Zaden al in een persbericht overtuigd te zijn van een toenemend gebruik van biologisch zaad. Daarom breidt Bejo haar assortiment biologische rassen ook continu uit. "Ons doel is om het assortiment steeds te verbeteren. Ook komen er steeds nieuwe bio-rassen bij. Soms gaat het hierbij om zaden die we wel al in de gangbare variant aanboden en die vervolgens ook voor de biologische teelt geproduceerd zijn."

Product van de maand

Iedere maand zet Bejo Zaden diverse producten extra in de picture. Dit gebeurt in de rubriek 'Product van de maand'. Tot eind maart zijn dit de spruitkool 'Neptuno', de rode ui 'Red Baron' en de spitskool 'Murdoc'. "Dit zijn erg leuke rassen die wat extra aandacht verdienen. De Murdoc is bijzonder omdat deze wat forser kan worden dan de teler gewend is van een spitskool", besluit Perry.

Klik hier om een kijkje te nemen in de webshop van Bejo Zaden.

Voor meer informatie:

Perry Kuilboer
Bejo Zaden
Trambaan 1
1749 CZ Warmenhuizen
0226 396162
[email protected]
www.bejo.nl