Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekwadraat: tiende jaar – 25% groei

Groene parels. U weet het: Ekwadraat verzamelt ze en rijgt ze tot een keten. Inmiddels zijn we tien jaar actief als ketenarchitect. In ons bestaan hebben we meerdere malen prijzen gewonnen voor snelst groeiende onderneming van Friesland. Ook dit tiende jaar verwacht Ekwadraat weer een groei door te maken van circa 25%. Met name door conceptontwikkeling binnen de woningbouw- en utiliteitsmarkt en industriƫle partijen, die inzetten op kostenreductie, aardwarmte en kansen met de omgeving, wordt deze groei gerealiseerd. Om de groei te bewerkstelligen plaatst Ekwadraat volgende week drie nieuwe vacatures op de vernieuwde website.

Het tiende jaar is een mooi jubileum en een goede reden voor een feest! Verspreid over het jaar viert de organisatie 10 jaar Ekwadraat, door 10 parels van activiteiten te organiseren. Het thema van het 10-jarige bestaan is dan ook: '10 parels die ons verbinden'. De parels borduren enerzijds voort op een productnaam die Ekwadraat hanteert, anderzijds staat 'een parel' symbool voor een waardevol product dat de natuur ons geeft. Een aantal van de parels zijn: deelname met klanten, medewerkers en relaties aan de LoopLeeuwarden, familiedag voor collega's, een E-book voor de klanten van Ekwadraat, biologische lunch op locatie, een symposium, et cetera.

Serious Request

In december 2013 staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request in Leeuwarden. Dit is een multi-mediaal-top-spektakel van de bovenste plank. Al de fondsenwervingsactiviteiten van Ekwadraat staan in het teken van deze actie voor het goede doel. Dit betekent dat bij elke activiteit een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd van de deelnemers aan elke activiteit. Zo worden deelnemers aan de LoopLeeuwarden, die via Ekwadraat deelnemen, gevraagd om zich te laten sponsoren, collecteren wij tijdens de biologische lunch op locatie en ook tijdens het symposium zal aandacht gegeven worden aan Serious Request en gecollecteerd worden.

Voor meer informatie: www.ekwadraat.com/10parels  
Publicatiedatum: