3,5 pallets appelsap verkocht

Natuurwinkel Gouda live op Radio 538 voor War Child Actie

Op maandag 25 maart streek de karavaan van Radio 538 voor War Child neer op de markt in Gouda in het kader van de landelijke weektour voor War Child. Het doel is geld inzamelen om oorlogskinderen te helpen. Goudse ondernemers, organisaties en particulieren werden hierbij actief betrokken.In de twee weken voorafgaande aan deze dag konden klanten bij Natuurwinkel Gouda een fles heerlijke appelsap van Natufood kopen voor €1,-. De opbrengst hiervan zou met een kleine sponsoring van groothandel Natudis geschonken worden aan War Child.


Rechts de appelsapvoorraad. Links Dennis Ruyer die Céline Brugman interviewt.

De flessen vlogen de winkel uit vertelt Céline Brugman. "Er zijn maar liefst 3,5 pallets verkocht in 12 dagen!" Dit resulteerde in een mooie cheque van €750,- voor War Child.


Het team van Natuurwinkel Gouda.

DJ Dennis Ruyer nam live op radio 538 (en live op lokale tv) de cheque en een paar trays appelsap voor DJ's en artiesten in ontvangst. Voor dit bedrag steunt Natuurwinkel Gouda 62 kinderen in oorlogsgebieden.Voor meer informatie:

Céline Brugman
Natuurwinkel Gouda
Lange Groenendaal 99
2801 LS Gouda
0182 513260
info@natuurwinkelgouda.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.