Eerste biologische zoete puntpaprika's en tomaten van eigen bodem bij Naturelle

Vanaf vandaag (26 maart) zijn de eerste Nederlandse biologische zoete puntpaprika's en ronde tomaten van dit seizoen weer beschikbaar bij Naturelle, de biologische tak van The Greenery. De vruchtgroenten worden geleverd door Naturelle-telers Matthijs en Antoine van Luijk uit Sint Annaland.
 

Naturelle-teler Matthijs van Luijk

"Na de uitbreiding van ons biologische vruchtgroentebedrijf telen we nu naast gele paprika's en ronde tomaten ook komkommers, rode paprika's, zoete puntpaprika's en trostomaten. Zo spelen we samen met Naturelle in op de groeiende vraag naar biologische producten", vertelt Matthijs van Luijk.


Naturelle-teler Matthijs van Luijk

De biologische zoete puntpaprika's zijn wat eerder dit jaar. "We zijn overgestapt op het ras Cooper. De puntpaprika's van dit ras kleuren sneller rood, waardoor we eerder kunnen oogsten", aldus Matthijs. Zoete puntpaprika is een groeiend product in biologisch. "Sommige van onze retailklanten kiezen er zelfs voor om de gangbare zoete puntpaprika's volledig te vervangen door biologische", vertelt Berry Olsthoorn, Commercieel Manager Naturelle.

Het assortiment biologische vruchtgroente van eigen bodem zal bij Naturelle binnen enkele weken worden uitgebreid met trostomaten, gele en rode paprika's en aubergines. Het Nederlandse oogstseizoen loopt door tot medio oktober.

Meer weten over Naturelle? Kijk op www.natuurlijknaturelle.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.