Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Internationale conferentie over bio-landbouwwetenschappen: 9-13 oktober in Hongarije

De vierde 'Scientific Conference on Organic Agriculture in Central and Eastern Europe' (ICOAS) zal van 9 tot en met 13 oktober 2013 in Hongarije gehouden worden. De conferentie werd eerder gehouden in de Tsjechische Republiek. Het biedt onderzoekers, niet-gouvernementele organisatie, professionals en beleidsmakers over de hele wereld de kans om elkaar te ontmoeten en de huidige resultaten van de biologische landbouwwetenschappen te bepreken.

Vanaf 2013 zal ICOAS een regelmatig terugkerend evenement worden. Het zal om de twee jaar in een ander Centraal- of Oost-Europees land georganiseerd worden. Iedere conferentie zal een speciale nadruk gelegd worden op geselecteerde thema's van het biologisch landbouwonderzoek.



Het thema voor 2013 is 'Targeting Global Sustainability - Food Security, Biodiversity and Climate Change'. ICOAS 2013 wordt gehost door het 'Hungarian Research Institute of Organic Agriculture' (ÖMKi), partnerinstituut van 'FiBL Switzerland'.

Meer informatie is verkrijgbaar op de conferentiewebsite.
Publicatiedatum: