Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische appelsap van Schulp wint wederom trofee

Het beste biologische appelsap van Nederland is wederom geperst door Schulp Vruchtensappen in Breukelen. Tijdens de Prisma studiedag heeft de uitreiking van de Biologische Appelsap Trofee plaatsgevonden. Prisma, de vereniging van biologische fruittelers, kent de trofee jaarlijkse toe als onderscheiding voor het beste biologische appelsap. Dit jaar won fruitteler Hans Levels uit Meijel, al jarenlang klant bij Schulp.

"Voor de vijfde keer in zes jaar heeft een klant van ons deze prijs gewonnen. Een mooi lustrum en tevens een schouderklopje voor ons als sapmakers!", aldus producent Albert Schulp met een grijns. "Het geeft toch aan dat wij van lekker fruit een lekker sapje kunnen maken! Maar bovenal natuurlijk een compliment voor Hans Levels! Schulp maakt vruchtensappen zonder toevoegingen, dus dan is de smaak en kwaliteit van het aangeleverde fruit van grote invloed op het eindresultaat."


Hans met de oorkonde en trofee.

Schulp Vruchtensappen breidt zelf ook het biologische assortiment uit. Zeer binnenkort is de 5 liter SapTap namelijk verkrijgbaar in de biologische variant.
Publicatiedatum: