Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8 uur overwerken met TerraSana en De Groene Winkel Utrecht

Utrechtse Creatieven werken over voor goed doel

Vanavond (vrijdag 22 maart) is het weer zover, voor de vijfde keer werken Utrechtse Creatieven 8 Uur Over voor het Goede Doel! Zes goede doelen en 50 creatieven zetten de schouders eronder om de wereld een stukje beter te maken door samen over te werken. Alle deelnemers zetten hun (creatieve) vaardigheden in om een van de goede doelen te helpen.

Acht Uur Overwerken voor het Goede Doel is een jaarlijks terugkerend, internationaal evenement. Naast Utrecht wordt er overgewerkt in bijna alle grote steden in Nederland maar ook in Caïro, Berlijn, Istanbul, Rio de Janeiro en Bratislava.De organisatie van 8 Uur Overwerken in Utrecht draait volledig op sponsoring van producten en diensten van het liefst biologisch en/of verantwoorde voeding.

De tijd van simpel geld doneren is voorbij. De meeste waarde wordt toegevoegd door hoogwaardige kennis en ervaring direct in te zetten daar waar deze kennis en ervaring het verschil kan maken.

Bovenstaande was aanleiding voor TerraSana om samen met De Groene Winkel in de Zadelstraat in Utrecht dit initiatief te sponsoren in de vorm van lekkere biologische hapjes. Onder het genot van onder andere TerraSana crackers met heerlijke pesto kunnen de creatieven aan de slag. Ook krijgen alle aanwezigen nog de hele maand april korting in De Groene Winkel aan de Zadelstraat te Utrecht op alle TerraSana crackers en pesto's.

Andere sponsoren zijn onder andere Tony Chocolonely, de Leckere, EkoPlaza, Roberto Gelato en nog vele anderen. En er wordt een heerlijke biologische maaltijd verzorgd door twee koks. Dit zijn Janneke Boerma en Anne Marije van der Sande.

De deelnemende goede doelen in de omgeving van Utrecht zijn:
  • Achter de Regenboog
  • Present Utrecht
  • ISKB
  • Mezzo & NOV
  • Miess
  • Teddybearsforhelp

Het event vindt plaats in het Jeugdtheatherhuis De Berenkuil. Er wordt dan van 18:00 tot 03:00 uur gewerkt aan verschillende cases van bovenstaande Utrechtse Goede Doelen. Denk hierbij aan het ontwerpen van een huisstijl, het maken van een website, het bedenken van een kleine campagne, PR-materiaal of een heuse guerilla campagne.

Dit jaar kan het event nog niet worden bijgewoond door publiek. De organisatie heeft wel plannen om dit volgend jaar te doen.

Wil je meer weten van dit evenement of je alvast aanmelden als creatief voor volgend jaar, volg dan 8 uur overwerken op facebook. Kijk voor meer informatie op de website.
Publicatiedatum: