Website Biorganicfoods.com moet bio-landbouwsector Murcia verder helpen

In het Spaanse Murcia presenteerde het raadslid voor Universiteiten, Enterprise en Onderzoek, Jose Ballesta, eerder dit jaar de website www.bioorganicfoods.com, waar zowel bedrijven als de overheid samen kunnen komen om de internationalisering, ontwikkeling en innovatie van de biologische landbouwsector te promoten.

De website is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen het Instituut voor Ontwikkeling en de Biologische Landbouwraad. Daarnaast is de website het gevolg van een overeenkomst om Murcia te positioneren als de leidende regio in biologische productie.

Op deze manier, zegt Ballesta, "kunnen we bedrijven helpen bij het vinden van de meest adequate markten, en ze voorzien van alle beschikbare middelen om innovatie in de productieprocessen te bevorderen." Hij voegde eraan toe dat "goede marktvooruitzichten voor de biologische landbouw de industrie hebben veranderd in een strategische sector voor de groei van de regionale economie."

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.