Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgrupaEjido lanceert biologische productlijn

In maar behaalde AgrupaEjido (AE) het certificaat voor biologische teelt, dat vereist is voor het verkopen van biologische producten. Het bedrijf met jarenlange ervaring in de verkoop van conventionele producten vernieuwde zijn bedrijfsfilosofie en besloot zich meer op duurzame, verantwoordelijke en milieuvriendelijke teelt te gaan richten. AE benadrukt "maximale kwaliteit en maximale veiligheid na te streven voor zijn groenten." 

Volgens Diego Oller, hoofd van de biologische teelt, verwacht AE ongeveer 1,5 miljoen kilo biologische groente te verkopen. Het volume zal grotendeels bestaan uit meloenen en watermeloenen, maar ook uit courgette, komkommer, aubergine, paprika en tomaat. Het assortiment van biologische producten is bijna net zo breed als dat van conventionele producten, maar zal een aantal nieuwe toevoegingen bevatten.

AgrupaEjido ziet de lancering van de lijn als een strategische stap voor de toekomst. "We hopen dat dit initiatief op de (middel)lange termijn succes zal opleveren. In Duitsland en andere Noord-Europese landen is er veel vraag naar biologische producten. Ook in Spanje stijgt de vraag elk jaar," aldus algemeen directeur Angel CaƱadas. De verwerking van de biologische producten vindt plaats in La Mojonera, waar de voorzieningen zijn aangepast aan de benodigde omstandigheden voor biologische productie. De producten worden verkocht onder het exclusief voor de biologische lijn gelanceerde merk "allSUN".

Kijk voor meer informatie op: www.agrupaejido.com
Publicatiedatum: