EKO-restaurants vertellen hun verhaal op de Horecava

Drie restaurants vertellen op uitnodiging van Stichting EKO-keurmerk over hun ervaringen met EKO-certificering op het PUUR paviljoen op de Horecava die van 7 tot en met 10 januari in Amsterdam RAI gehouden wordt.

Eat2Be uit Groningen laat zien dat biologisch en fast food prima samengaan. En Restaurant BuitenSporig uit Tiel vertelt over het voordeel van het beschikken over een eigen moestuin dicht bij het restaurant.

Het derde horecabedrijf blijft nog even een verrassing. Op de Horecava krijgt dit landelijk bekende bedrijf namelijk het EKO-keurmerk voor de Horeca. De uitreiking vindt plaats op maandag 7 januari op het PUUR paviljoen.

Voor wie erbij wil zijn: om 15:00 uur in de RAI.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven