Tholen - Vrijdag 21 december verruilt handelsbedrijf Tradin Organic Agriculture het historische pakhuis aan de Prins Hendrikkade voor een modern zilveren kantoor aan de overkant van het Amsterdamse stationsplein. Yvonne Kresinger van Tradin: "Met 1300 m2 en drie verdiepingen kunnen we de groei van de afgelopen jaren doorzetten op een moderne locatie. Daar zijn we blij mee."


Tradin verhuist naar 'De Zilveren Toren' aan het Stationsplein in Amsterdam

Bereikbaarheid

Dat de verhuizing van vijftig man personeel de nodige voorbereiding kost, mag duidelijk zijn. Toch zijn de werkzaamheden deze week zoveel mogelijk gewoon door gegaan. "Door de verhuizing zijn we helaas vandaag, donderdag 20 december, vanaf 12:30 uur niet online. Op vrijdag zijn we ook niet bereikbaar omdat we dan daadwerkelijk verhuizen. Maandag de 24e zijn we wel aanwezig op kantoor en online bereikbaar. Na de kerstdagen zijn we weer volledig operationeel."

Uitzicht

Vanaf de zesde tot achtste etage kijken de medewerkers van Tradin straks aan de ene kant uit over het IJ-meer en aan de andere kant zien ze de oude binnenstad met op de voorgrond hun oude, statige kantoor. Yvonne: "We nemen mooie foto's mee van ons pakhuis, die krijgen vast een mooi plekje aan de muur."

Voor meer informatie:

Yvonne Kresinger
Tradin Organic Agriculture
info@tradinorganic.com
www.tradinorganic.com