Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kroon Biologische Verswaren introduceert ambachtelijk ijs van B&G

Kroon Biologische Verswaren, onderdeel van Wessanen Benelux en versgroothandel voor vele tientallen natuurvoedingswinkels in Nederland, breidt haar ijsassortiment uit met vijf biologische ijsvarianten van B&G Foodfactory: vanille-, aardbeien-, citroen-, chocolade- en yoghurt bosvruchtenijs. B&G ijs wordt ambachtelijk en met de hand gemaakt in Friesland. Kroon Biologische Verswaren verzorgt voor B&G de exclusieve distributie naar natuurvoedingswinkels in Nederland.Peter van der Schoot, Business Unit Manager bij Kroon is bijzonder blij met deze exclusieve distributie. "Net als B&G willen we blijven verrassen. Daarom breiden we ons assortiment regelmatig uit met nieuwe merken en smaken. De vijf creaties van B&G zijn daar een mooi voorbeeld van. Alle vijf gemaakt op basis van een uniek recept en qua smaak, geur en kleur duidelijk onderscheidend. Ook het enthousiasme van deze jonge ondernemers en de zorgvuldige, nuchtere aanpak past uitstekend bij onze manier van werken."

B&G Foodfactory

B&G staat voor Bijzonder & Genieten. B&G Foodfactory is het verhaal van echte ambacht en zuiver natuurlijke ingrediƫnten; van verse biologische melk van Friese koeien en van vers biologische fruit uit de buurt. Handgemaakt ijs, in harmonie met de natuur en het landschap. B&G is de grote trots van drie enthousiaste ondernemers; Henk van der Heide, Jos Blom en Niels Grootenboer. Deze ambachtelijke bakker, ondernemende bankier en gedreven verkoopmarketeer richtten vorig jaar gezamenlijk B&G op om ambachtelijk en biologisch ijs en chocolade op de markt te brengen.B&G ijs is verkrijgbaar in een fraai bedrukte, handige eenpersoonsverpakking (125 ml) met een houten scheplepeltje aan de binnenzijde van de deksel. Vanaf medio januari zijn ook 4 varianten leverbaar in een 500 ml beker.

De kracht van Kroon Kroon Biologische Verswaren biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Waaronder het delicatessenmerk PUUR en het breedste, biologische en Demeter kaasassortiment. Met een landelijke, dagelijkse distributie en een constante hoge kwaliteit is Kroon een sterke, betrouwbare en servicegerichte partner voor vele tientallen natuurvoedingswinkels in Nederland.
Publicatiedatum: