Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdag 28 december:

Wilde Buitendag op Eemlandhoeve

In de kerstvakantie vinden op vrijdag 28 december in de regio Eemland leuke activiteiten voor jong en oud plaats. Op de Eemlandhoeve is er dan voor de derde keer de Wilde Buitendag met de slogan Gezond eten in een gezond landschap. Voor de kinderen zijn er creatieve activiteiten met vogelvoer om onder andere de vele mezen dit jaar de winter door te helpen. In Oost-Europa is er namelijk weinig eten voor de vogels op het moment, dus vele mezen komen hier naartoe.

Boer Henk Huijgen zal voor de jeugd aan het eind van de dag de klapper op de vuurpijl maken. Naast de markt met streekproducten zijn de Vrienden van het Nationale Landschap aanwezig om het Eemland als natuurlijk erfgoed onder de aandacht te brengen. De officiële lancering van de Beebox, een bijenkastdoos met ecologische streekproducten van eco-ondernemers, zal op de hoeve een feestelijk tintje krijgen.



Op vrijdagavond 21 december is Herman Wegter al in het programma Melk en Honing te zien met de Beebox. De Eemlandhoeve is een afgiftepunt hiervan. In de boerenbios en op het scherm van het Landhuis zullen boeiende reportages bekeken worden. Bij nat weer zullen de activiteiten veelal in de binnenruimten plaatsvinden. De dag is van 10:00–15:00 uur. Plaats: Bisschopsweg 5b, Bunschoten.

Voor meer informatie: www.eemlandhoeve.nl
Publicatiedatum: