Op zaterdag 22 december is er weer de jaarlijkse open dag bij kaarsenmakerij Dipam. Ieder jaar is het weer een feest om een kijkje te komen nemen in de keuken van de kaarsenfabriek. Er zijn de gehele dag rondleidingen door de werkplaats en er zijn diverse mensen aanwezig die u alles kunnen vertellen over het gehele proces van kaarsen en over bijenwas.
Naast dat de kinderen uiteraard kaarsen kunnen maken en versieren, kunnen zij dit jaar ook kerststukjes maken. Er zijn diverse kraampjes waar u mooie producten kunt kopen. Natuurlijk zijn alle bijenwaskaarsen te koop, maar ook kandelaars, kerstgeschenken en alle materialen om zelf thuis kaarsen te maken. Daarnaast zal er onder andere ook een kraam met outlet kleding staan van NL design outlet, zijn er producten als honing en honingsnoepjes te koop en is er een edelsmid met mooie handgemaakte en unieke sieraden.
Natuurlijk is er de hele dag koffie, thee, glühwein en soep bij het kampvuur!
De open dag is op zaterdag 22 december van 12:00 uur tot 17:00 uur bij kaarsenmakerij Dipam, van Rijckevorselstraat 4A in Driebergen.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
- Eosta overgenomen door Anders Invest
- "High oleïc pinda's bevatten meer goede vetten dan andere pinda's"
- In huisstof op boerderijen zitten grote aantallen bestrijdingsmiddelen, blijkt uit nieuw onderzoek
- Lidl zet in op biologische huismerken
Top 5 - afgelopen maand
- HAK zet in op 100% biologische productie
- Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- "Regeneratieve landbouw is keiharde greenwashing door multinationals"
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
- Verdienmodellen en de wereld op z'n kop
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-02-07 Politici bezoeken bio-bedrijven
- 2023-02-07 Weer gevarieerd aanbod op Organic Africa Pavilion
- 2023-02-07 Studenten Warmonderhof op reis door de biodynamische landbouw
- 2023-02-06 Van 'Hoe dan wel?' naar 'Het kan wel' op Groenboeren Conferentie
- 2023-02-06 Coöperatie Reichenau-Gemüse: 46% van het totale volume wordt in biologische kwaliteit geteeld
- 2023-02-02 BIOFACH/VIVANESS 2023: wederom meer dan 100 Nederlandse exposanten
- 2023-02-02 16 februari: Slotevent Leve(n)de Bodem Brabant
- 2023-02-02 Nieuwe bio-projecten Vlaanderen goedgekeurd
- 2023-02-01 Allereerste editie van De Moestuinbeurs: 17 en 18 maart
- 2023-01-31 Groenboeren Conferentie 'Hoe dan wel?': zaterdag 4 februari op Educatorium UvU
- 2023-01-30 Waarom komt biologisch boeren maar niet van de grond?
- 2023-01-26 Biologisch blijkt crisisbestendig tijdens algemene inflatie
- 2023-01-25 Fotoreportage 36ste editie SIVAL
- 2023-01-25 Avondklas zaadteelt in de biologische landbouw
- 2023-01-24 Moestuincursus door Jan Weijsenfeld in Empe
- 2023-01-23 Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- 2023-01-20 Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- 2023-01-18 Biobeurs goed van start ondanks afwezigheid minister Adema
- 2023-01-18 Driedelige documentaireserie: De bodem bereikt
- 2023-01-17 Melkvee Studiedagen Reudink op 24 januari en 9 februari