Open dag kaarsenmakerij Dipam

Op zaterdag 22 december is er weer de jaarlijkse open dag bij kaarsenmakerij Dipam. Ieder jaar is het weer een feest om een kijkje te komen nemen in de keuken van de kaarsenfabriek. Er zijn de gehele dag rondleidingen door de werkplaats en er zijn diverse mensen aanwezig die u alles kunnen vertellen over het gehele proces van kaarsen en over bijenwas.

Naast dat de kinderen uiteraard kaarsen kunnen maken en versieren, kunnen zij dit jaar ook kerststukjes maken. Er zijn diverse kraampjes waar u mooie producten kunt kopen. Natuurlijk zijn alle bijenwaskaarsen te koop, maar ook kandelaars, kerstgeschenken en alle materialen om zelf thuis kaarsen te maken. Daarnaast zal er onder andere ook een kraam met outlet kleding staan van NL design outlet, zijn er producten als honing en honingsnoepjes te koop en is er een edelsmid met mooie handgemaakte en unieke sieraden.Natuurlijk is er de hele dag koffie, thee, glühwein en soep bij het kampvuur!

De open dag is op zaterdag 22 december van 12:00 uur tot 17:00 uur bij kaarsenmakerij Dipam, van Rijckevorselstraat 4A in Driebergen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven