Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio+ nomineert Robert ten Brink als Groene Held

Bio+ heeft voor haar actie 'Speel zélf voor Groene Kerstman' Robert ten Brink als Groene Held genomineerd. Als dokter 'Love' brengt hij met het programma 'All you need is love' geliefden bij elkaar zodat zij samen de Kerstdagen kunnen doorbrengen. Hiermee doet hij goede daden voor zijn medemens. En daar draait het bij de Groene Kerst actie van Bio+ om! Door een Bio+ product te kopen, kun jij ook jouw Groene Held- iemand die groene, goede daden doet- nomineren voor een Bio+ Groene Kerstpakket ter waarde van 50 euro.

Groene Helden

Bio+ is op zoek naar Groene Helden. Robert ten Brink is zo'n Groene Held. Niet alleen brengt hij met zijn programma 'All you need is love' geliefden bij elkaar zodat zij samen de Kerstdagen kunnen doorbrengen. Hij zet zich ook al sinds jaar en dag in voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Robert doet dus goede daden voor zijn medemensen en verdient daarmee het predicaat 'Groene Held'.
 


Ken jij iemand die groene, goede daden doet? Iemand die bijvoorbeeld altijd op de fiets naar zijn werk gaat of iemand van wie je altijd groenten uit de eigen moestuin krijgt? Nomineer hem of haar dan voor een Bio+ Groene Kerstpakket ter waarde van 50 euro. Meedoen kan nog tot 19 december 2012 dus kijk snel op www.degroenekerst.nl voor meer informatie.

Groene Kerstman in all-you-need-is-green-car

De 100 helden met meest originele Groene Daden worden verrast met een Bio+ Groene Kerstpakket. Maar dat is nog niet alles; 50 pakketten worden persoonlijk thuisbezorgd door de Bio+ Groene Kerstman in zijn duurzame All-You-Need-is-Green-Car op 20, 21 en 22 december. Ter plekke worden opnames gemaakt van de Helden die het pakket in ontvangst nemen. Bij het pakket zit ook een persoonlijke groet van de afzender; degene die de winnaar genomineerd heeft.

Bio+ wil met deze actie consumenten nog bewuster maken van een groene leefwijze. Volg het avontuur van de Groene Kerstman op www.degroenekerst.nl, facebook of twitter.

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. De producten van Bio+ zijn inmiddels verkrijgbaar bij meer dan 2.500 supermarkten. Bio+ is een stichting met als doel; biologisch betaalbaar en bereikbaar maken voor alle consumenten.
Publicatiedatum: