Tholen - Op biologische boerderij De Riet in Leusden kunnen groepen terecht voor een complete duurzame kookervaring. "We ontvangen vooral groepen die niet zomaar willen koken, maar echt op zoek zijn naar iets extra's. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die bezig zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen of bedrijven die zelfs CO2-neutraal werken", licht Cobie de Kruijf toe.



Het veelzijdige bedrijf met landbouw, veehouderij, een zelfbedieningswinkeltje en een kookstudio zet nog altijd stappen waardoor de bedrijfsvoering nog duurzamer wordt. Om de doelgroep nog beter van dienst te zijn is de afgelopen maand een oplaadpunt voor elektrische auto's geïnstalleerd. "Het oplaadpunt wordt gevoed door zonnecollectoren. Hierdoor wordt het dus nog duurzamer. Dit is weer een stap in het verlagen van onze ecologische voetafdruk."


Het uitzicht vanuit de kookstudio.

Cobie geeft aan dat de installatie van het oplaadpunt in 'no time' geregeld was. "We hebben meteen na de installatie ook een vermelding gekregen op de diverse websites waarop men oplaadpunten kan zoeken."

Voor meer informatie:

Cobie de Kruijf
De Riet
Asschahtterweg 233
3831 JP Leusden
0342 451375
info@kookstudioriet.nl
www.kookstudioderiet.nl