Tijdens de BioFach 2013 (13 tot en met 16 februari) wordt in NCC Ost het Gastro-Forum gehouden. Deze conferentie is gericht op het succesvolle gebruik van biologische producten in restaurants en grootkeukens. Het Gastro-Forum is in een paar jaar tijd voor de internationale biologische branche het platform geworden voor uitwisseling van ideeën en informatie op het gebied van biologisch en duurzaamheid op de out-of-home markt. Ook dit jaar kunnen bezoekers weer rekenen op een spannend programma. Op donderdag 14 en vrijdag 15 februari van 10:00 uur tot 17:00 uur wordt een programma op maat aangeboden voor chefkoks.
De Bio-Mentoren
Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer de trends in de markt, klimaatneutrale gerechten op scholen. En in deze tijd mag aandacht voor vegetarische gerechten natuurlijk niet ontbreken. Men kan ook overleggen met de Bio-Mentoren. Klik hier voor meer informatie over het programma.
Abonneren
Vacatures
BioFach 2013: uitgebreid programma voor chef-koks
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-26 Korte cursus 'Duurzaamheid, natuur en milieu' bij IVN Westerveld
- 2023-09-26 Agroforestry binnen de melkveehouderij – demodag bij Boerderij tussen de Hagen: 9 oktober
- 2023-09-25 Resultaten 2024 Trendrapport Nederlandse en Belgische foodsector
- 2023-09-25 Vereniging 013Food organiseert informatief bio-ontbijt met 'Bio boeren uit de buurt'
- 2023-09-22 Resistentie maakt het verschil tijdens de Discovery Field Days en Hydro Demo Days Enza Zaden
- 2023-09-21 Zelf bio-pompoenen oogsten in de Westbeemster: 23 september
- 2023-09-21 Vlaamse bio-boeren ontdekken technische nieuwigheden op vakbeurs in Frankrijk
- 2023-09-21 Fotoreportage bio-exposanten Gastvrij Rotterdam 2023
- 2023-09-20 23 september: Duurzame markt in Leeuwarder Foodhal
- 2023-09-20 Triodos Festival trekt meer dan 8.000 bezoekers
- 2023-09-19 Thema BioBorrel maandag 9 oktober is 'Glyfosaat: NEE'
- 2023-09-19 19 mei 2024: BD Feest van de Eeuw
- 2023-09-14 "Nodig politici uit op het erf"
- 2023-09-14 Ontdek de nieuwste trends en smaken op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023: 2 en 3 oktober
- 2023-09-13 Erfbijeenkomst: Hoe ziet de toekomst van een agrarisch bedrijf eruit?
- 2023-09-13 Biologische sector bijeen in Augsburg
- 2023-09-13 Biodyneren in de nazomer
- 2023-09-12 Bezoek een kas in België als groep of vereniging
- 2023-09-12 Bio-boerderijen openen deuren tijdens Rotterdam de boer op!-dagen
- 2023-09-12 Fermenteren en eetbare wilde planten ontdekken