Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioFach 2013: uitgebreid programma voor chef-koks

Tijdens de BioFach 2013 (13 tot en met 16 februari) wordt in NCC Ost het Gastro-Forum gehouden. Deze conferentie is gericht op het succesvolle gebruik van biologische producten in restaurants en grootkeukens. Het Gastro-Forum is in een paar jaar tijd voor de internationale biologische branche het platform geworden voor uitwisseling van ideeën en informatie op het gebied van biologisch en duurzaamheid op de out-of-home markt. Ook dit jaar kunnen bezoekers weer rekenen op een spannend programma. Op donderdag 14 en vrijdag 15 februari van 10:00 uur tot 17:00 uur wordt een programma op maat aangeboden voor chefkoks.
 

De Bio-Mentoren

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer de trends in de markt, klimaatneutrale gerechten op scholen. En in deze tijd mag aandacht voor vegetarische gerechten natuurlijk niet ontbreken. Men kan ook overleggen met de Bio-Mentoren. Klik hier voor meer informatie over het programma.
Publicatiedatum: